Adres: Apeldoornselaan 80

                                                2573 LP Den Haag              

                                         Maandag : 13.00 – 18.00
                                             Dinsdag 10.00 – 18.00
                                             Woensdag 10.00 - 18.00  
                                             Donderdag 10.00 – 18.00
                                             Vrijdag 10.00 – 18.00
                                             Zaterdag 10.00 – 17.00
                                             Zondag  13.00 – 17.00

Onze winkel blijf open!

Waarom blijven onze winkel open?
Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt om onze fietsenwinkel open te houden. Het Artikel uit het AD heeft hiervoor de doorslag gegeven: waarom fietsen extra bescherming biedt tegen corona. Volgens diverse virologen blijkt namelijk dat fietsen nu juist een goed idee is! Tijdens het fietsen worden je longen namelijk geventileerd. Ook kun je in tegenstelling tot de bus of tram veel makkelijker afstand houden van andere. 

Het vermijden van het openbaar vervoer verlaagt het risico op besmetting aanzienlijk omdat het virus voornamelijk wordt overgedragen door microdruppels. De kans om deze in te ademen tijdens het fietsen is volgens de Duitse viroloog Michael Barczok ‘nul’. Het is volgens Duitse experts daarmee ‘de perfecte vorm van zelfbescherming'.

Wij volgen de RIVM maatregelen op
Om besmetting van onze medewerkers en klanten te voorkomen dragen onze fietsspecialisten tijdens het werken latex handschoenen. Verder worden alle contactpunten van de fietsen na gebruik gedesinfecteerd. Zolang het Corona virus heerst zullen wij maar 3 mensen tegelijkertijd in de winkel toelaten. Bovendien zullen wij ten alle tijden de 1,5 meter (ongeveer een fiets :) afstand behouden.